3 originele verjaardagcadeaus

Je kent het wel, het cadeau dilemma rond de tijd van een verjaardag. Of dit nou die van jezelf of die van een ander is. Het is altijd weer lastig om te bedenken wat je wilt hebben of wat je de ander zal geven. Maak ter voorbereiding op je eigen verjaardagcadeau(s) een lijstje in je telefoon, waar je gedurende het hele jaar al je wensen in kunt noteren. Betreft het een cadeau voor de verjaardag van iemand anders, dan kun je diegene ook best vragen naar zijn of haar wensen. Komt hij of zij er ook niet uit, kijk dan eens naar de drie originele verjaardagcadeaus die we hieronder benoemen. Deze kun je eenvoudig kopen online en wie weet geeft het jou inspiratie.

1. Gepersonaliseerd servies

Zoek je een cadeau voor iemand die net op zichzelf is gaan wonen, of voor een geboorte? Of is deze persoon een fan van een bepaald serviesmerk? Kijk dan eens na of dit merk ook de mogelijkheid aanbiedt om gepersonaliseerd servies te maken. Bij Blond Amsterdam kun je een mok, bord, schaal en zelfs een theepot voorzien van afbeeldingen. Bijvoorbeeld van jou met je vriendin(nen) of een andere gepaste afbeelding, die persoonlijk is voor degene aan wie je dit cadeau geeft. Daarnaast kun je ervoor kiezen er nog een leuk tekstje bij te zetten.

2. Zelf bonbons maken

Voor iedereen die van chocolade houdt, maar ook voor iedereen die eens iets anders dan anders wilt doen: geef een workshop bonbons maken cadeau. Ga samen met degene waaraan je het geeft en
beleef dubbel pret. Bij veel chocolatiers die zo’n workshop aanbieden, krijg je namelijk je eigen gemaakte bonbons mee naar huis. Zo heb je een heerlijk aandenken aan deze leuke activiteit. Daarnaast leer je meer over de oorsprong van chocolade, verschillende varianten en krijg je meer te weten over de techniek waarmee bonbons worden gemaakt. Dit is een cadeau dat iedereen nog lang zal bijblijven, succes gegarandeerd.

3. Cadeaubon

Niet het meest origineel uit het rijtje, maar een cadeaubon is wel altijd fijn om te ontvangen. Wil je iets originelers dan een diner bon, kies dan bijvoorbeeld voor een bon die te besteden is bij een groot tuincentrum. Deze is voor vele dingen leuk te besteden, ook vanaf een klein bedrag. Zo hoeft degene aan wie je de bon geeft niet per se een groot bedrag bij te leggen om wat leuks te kunnen kopen. Ideaal cadeau voor als je de jarige niet zo goed kent of als je weet dat hij of zij van tuinieren houdt.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik 3 originele verjaardagcadeaus vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.