4 redenen om voortaan alleen nog maar online kaartjes te sturen

Omdat ze van Greetz de kans kreeg hun online kaartjes te proberen, heeft Laura eergisteren voor het eerst van haar leven een kaartje via internet verstuurd. Voor het eerst van je leven? – hoor ik je denken. Juist, dat had deze dinosaurus dus nog nooit gedaan. En wat bleek? Het was zo eenvoudig en zo leuk om te doen, dat ik me afvraag waarom ik dit niet veel vaker zou doen. Vier redenen om voortaan alleen nog maar online kaartjes te sturen:

greetz online kaartje versturen

1. Je hebt de keuze uit absurd veel kaartjes, voor elke gelegenheid

Wat een enorme collectie kaartjes (letterlijk duizenden), voor elke denkbare gelegenheid en in elk formaat (er zitten ook heel grote kaarten bij!) Verjaardagskaartjes, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, noem maar op. Je kunt heel handig selecteren op gelegenheid, en dan rollen de mogelijkheden er zo uit. Je kiest een lettertype om je boodschap te schrijven, en tot slot kies je welke kleur envelop je wilt. Super vrolijk en heel makkelijk!

2. Alles kan vanuit je luie stoel

Een heel groot voordeel ten opzichte van het ouderwetse kaartjes sturen: het scheelt handelingen. Op de ouderwetse manier moet je een kaartje kopen (en een postzegel, niet onbelangrijk), dan thuis het kaartje schrijven en dan het kaartje op de bus doen. Zie je op hoeveel punten dit nog kan misgaan? Zo vergaat het mij tenminste wel vaak. Online kaartjes sturen is een uitkomst: je kiest een kaartje, schrijft het en rekent meteen af. En de volgende dag wordt je kaart bezorgd.

3. Je kunt op het al-ler-laatste moment nog een kaartje sturen

Ook een groot voordeel: Als je om half acht ’s avonds nog bedenkt dat je tante jarig is en dat je die echt een kaartje moet sturen, ben je op de ouderwetse manier te laat. Maar online ben je nog op tijd! Als je voor 20.00 uur bestelt, heeft je tante de volgende dag een verjaardagskaart in de bus!

4. Met foto’s maak je je kaartje heel persoonlijk

Ook leuk: Je kunt je kaartjes persoonlijk maken door foto’s of namen toe te voegen. Dat kan heel makkelijk door foto’s te uploaden en dan kun je ze zo in de kaart slepen, of door een naam te typen in een standaard kaart. Heel makkelijk, maar het ziet er super professioneel uit! En zo heb je de meest persoonlijke kaart die je maar kunt bedenken.

Mijn ogen zijn geopend nu ik weet dat dit zo makkelijk is. Je moet het gewoon een keertje doen om erachter te komen hoe leuk het is. Ik krijg al zin om mijn kerstkaarten te gaan maken voor dit jaar. Alhoewel, een beetje vroeg, misschien. En de grap is nu juist dat je met Greetz helemaal niet vroeg hoeft te zijn, want een kaartje is zo geschreven en verstuurd!

greetz kaartje versturen

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik 4 redenen om voortaan alleen nog maar online kaartjes te sturen vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.