Echtwaer

Lekker snuffelen tussen allerlei verantwoorde producten, daarvoor kun je in Krommenie terecht in de winkel ‘Echtwaer’. Je vindt er allerlei woonaccessoires. huishoudelijke artikelen zoals pannen, biologische wijnen, ecologische wasballen, thee en natuurlijke verzorgingsproducten. Heerlijk voor in huis en als cadeautje. Zoveel verschillende producten bij elkaar, dat is lekker winkelen in een gezellige winkel.

Adres: Noorderhoofdstraat 3A, 1561 AS Krommenie

Een onderonsje met een liefhebber van ‘echt’

Is alles wat in de ‘echte’ winkel te krijgen is, ook verkrijgbaar in de webshop?
Wij hebben helaas (nog) geen webshop. Momenteel is het alleen mogelijk om thee via de website te bestellen. Dit was een test om te zien hoe dat zou lopen.
Waar moeten producten aan voldoen om in het assortiment te worden opgenomen?
Ons assortiment moet goed zijn voor mens en/of milieu. Dat kan biologisch, of faire trade zijn. De meeste producten hebben een keurmerk.
Wat is het verschil tussen de Greenpan en de gewone pan?
De Greenpan heeft een PTFE-vrije antiaanbaklaag. Hierdoor komen er geen giftige stoffen vrij tijdens het koken. Daarnaast wordt de Greenpan ecologisch verantwoord ontworpen. Er komt geen PFOA in het milieu terecht en er wordt minder energie verbruikt in het productieproces. Een gewone pan heeft over het algemeen (nog) geen veilige antiaanbaklaag. Binnenkort wordt dit wel verplicht. Maar ook dan zitten er tussen de pan en de antiaanbaklaag nog steeds stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en het milieu. De Greenpan geeft de zekerheid van gezond, lekker en gemakkelijk koken. Het gebruik van de greenpan vermindert onze ecologische vootafdruk aanzienlijk.
Wat is je eigen favoriete item?
Mijn favoriete product is de Lime Sensation eau de toilette van Lavera. Daarnaast ben ik een groot fan van alle verzorgingsproducten van Lavera.
Wat is het meest populaire product?
De vochtregulerende creme op basis van wilde roos van Lavera.

Thank you! Marieke Jansen Hendriks, zij is samen met haar man Jeroen eigenaar van de winkel Echtwaer!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Echtwaer vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.