Eerlijk speelgoed

Ben je ook zo’n fan van echt mooi en educatief speelgoed? Bij deze webshop vind je een ruim assortiment met niet alleen de golden oldies zoals poppenhuizen en houten blokken, maar ook nieuwere en originele items. Bijvoorbeeld droomdeurtjes, die jouw kindje kunnen helpen om goed te slapen. Door het droomdeurtje in je slaapkamer te zetten, zorg je ervoor dat de elfjes & draken tijdens hun nachtelijke avonturen op bezoek komen en laten je meegenieten van alles dat ze meemaken in het Droombos! Je kunt ze ook post sturen door een briefje of knutseltje in de brievenbus te doen.

Een ander fantastisch en groot blokkenspel is Gigi bloks. Daarmee kun je bouwen wat je maar wilt: een hut, een schip, een winkel of huis en je kunt er zelf nog in gaan wonen ook!

Een onderonsje met een speelgoedfanaat

Weet je nog door welk speelgoed je voor het eerst enthousiast werd over duurzaam speelgoed?
Dat is meteen een lastige! Ik denk dat het de speelkeukens waren. Ik ben zelf groot fan van fantasiespel en met die gave keukentjes kun je natuurlijk helemaal los. Zeker met al het leuke speeleten en de accessoires die je erbij kunt kopen.
Watvoor producten kunnen er allemaal bij je in de winkel terecht komen?
We proberen het assortiment zo breed mogelijk te houden. We zijn begonnen met het standaard speelgoed, puzzels, blokken, poppenhuizen, treinen etc. De laatste tijd hebben we ook krijtjes toegevoegd en de leuke Droomdeurtjes. We proberen steeds meer naar producten te kijken die je niet in elke shop terug vindt, maar ze moeten wel aan al onze eisen voldoen.
Wat zijn de drie meest bijzondere speelgoeditems in de winkel?
Dat zijn sowieso de Droomdeurtjes, de Crayon Rocks en de GIGI Bloks.
Welk merk is het meest populair?
Hape. Dit is natuurlijk een wat bekender merk waardoor meer mensen bewust naar dat merk zoeken. Daarnaast hebben we ook nog eens de meeste producten van dit merk in de shop staan, dus 1 + 1 = 2!
Welk product heb je zelf nog het laatst cadeau gegeven aan iemand?
Onze dochter heeft van de Sint een loopfiets gekregen, helaas is die nu net uitverkocht. Vorige week heb ik een Waytoplay set kado gedaan

Thank you! Wendy, eigenaar!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Eerlijk speelgoed vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.