Fair Products Plaza

Over ‘eerlijke’ producten valt misschien te discussiëren omdat het erg moeilijk is om te produceren met oog voor mens, dier én milieu. Bij Fair Products Plaza gaan ze de uitdaging niet uit de weg. In de webshop vind je etenswaren, cadeaus, woonaccessoires, make-up en speelgoed, die allemaal een sterk ‘fair’ karakter hebben. Het leuke daarvan is dus dat je altijd een product koopt met een goed en eerlijk verhaal.

Naast producten voor huis & tuin heeft Fair Products Plaza ook heerlijke wijnen en lekkere hapjes zoals nougat en fudge. Dat maakt deze shop tot een verantwoorde cadeaushop waar je ook best wat extra’s voor jezelf erbij mag bestellen. Hmmm!

Een onderonsje met eerlijke Miranda

Watvoor producten verkopen jullie in de shop?
Bij Fair Products Plaza verkopen wij eerlijke producten. Eerlijk voor mens, dier én milieu. Fair trade is de basis voor alle producten die wij aanbieden. Onze verzorgingsproducten zijn standaard dierproefvrij en hebben onder andere het NaTrue, USDA of BDIH keurmerk voor organic make-up. Daarnaast zijn alle woonaccessoires, spellen en mode-accessoires met de hand gemaakt van duurzame (niet beschermde) materialen zoals bijvoorbeeld rubber- en acaciahout, gerecyclede autobanden en brandslangen of denimrestanten. Dit geeft elk product een uniek karakter.
Wij streven er constant naar alleen het beste van het beste te bieden met een zo hoog mogelijke ‘fairgraad’.
Weet je nog waar je was toen je het concept bedacht?
Het concept zat eigenlijk al jaren in mijn hoofd te groeien en is in augustus 2011 op de verjaardag van onze dochter tot leven gewekt. Waar ik als eco- en fairtrade consument zelf constant tegenaan liep, was het feit dat heel veel goede producten versnipperd over het web werden aangeboden. Voor wijn moest ik hier zijn, voor woningaccessoires of cadeaus weer ergens anders etc. Ik vond dat onhandig en wilde één adres hebben waar ik voor een groot deel van mijn dagelijkse benodigdheden terecht kon. En dan ook nog graag zonder reclame en andere afleidingen. Aangezien ik dat adres niet kon vinden, besloten mijn broer en ik samen een webwinkel neer te zetten.
Welke producten heb jij altijd in je tas zitten?
De producten die ik zelf altijd in mijn tas heb, zijn mijn heerlijke Badger lippenbalsem en make-up van Nvey Eco in mijn mooie fairtrade etuitjes uit Guatemala.
Wat is het beste eerlijke cadeau dat de kerstman jou zou kunnen geven?
Het mooiste cadeau dat iemand mij kan geven, is het gedeelde enthousiasme en daarmee gepaard gaande delen van informatie over eerlijke producten. Zo kunnen we samen een einde maken aan uitbuiting, kinderarbeid, milieuvervuiling en dierenmishandeling.
Wat is je grootste droom?
Mijn grootste droom is een eerlijke wereld. Eerlijk voor alles en iedereen.

Thank you! Miranda Kester, eigenaar Fair Products Plaza!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Fair Products Plaza vind. Tot nog toe hebben 3 andere ecomamas een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

 1. Mariëlle says:

  Superwinkel! Groot en divers aanbod met heel redelijke prijzen. Als ik een cadeau nodig heb, slaag ik hier altijd en het is mijn vaste adres voor mijn costmeticaproducten, van shampoo en oogschaduw tot veilige verzorgingsproducten voor mijn 2 kleintjes.

  Ga zo door!

 2. Alex says:

  Goede overzichtelijke webwinkel waar ik laatst nog producten heb besteld. Ze leveren goed en snel hun producten en alle producten welke ik tot nu toen heb besteld zijn van goede kwaliteit.

  Ik ga er zeker nog veel vaker wat bestellen!

 3. Rolinca Stadt says:

  Al enkele malen heb ik een eerlijk product aangeschaft bij Fair Products Plaza. Een fijne webshop, met echt goede en originele producten. Ook de afhandeling was prima voor elkaar. Snel shoppen dus bij Fair Products Plaza. Ik kan het van harte aanbevelen!

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.