Green Energy Toys

Het adres als je een cadeau zoekt voor stoere kids (en hun ouders). Bij Green Energy Toys verkopen ze allerlei soorten speelgoed en gadgets die gebruik maken van groene energie. Dat is dus behoorlijk duurzaam en educatief. Wind zelf je zaklamp op, bouw een helicopter die vliegt op zonne energie of bouw je eigen windmolenpark om je kamer mee te verlichten. Zulke cadeaus had ik ook graag gewild!

Een onderonsje met Eddy

Hoe kwam je op het idee om speelgoed op duurzame energie te gaan verkopen?
Ik heb drie kinderen en weet dus wat er op speelgoed gebied te krijgen is. Van het bestaan van speelgoed op groene/duurzame energie wist ik niet totdat ik dit op een vliegveld tegenkwam. Toen ik terug in Nederland ging kijken waar dit tekoop was kon ik dit nauwelijks vinden. Het idee voor een webshop met groen speelgoed was geboren.
Wat is het meest originele product in de winkel?
De aardappelklok.
Wat is je eigen favoriete product?
De chameleon 6-in-1 solar toy set en knijpkat zaklampen.
Wat is het populairste product in de winkel?
De chameleon 6-in-1 solar toy set.

Thank you! eigenaar van de webshop: Eddy Hendriks!

Een filmpje over het maken van een windmolen

Dit filmpje is door Green Energy Toys zelf gemaakt. Ze hebben zelfs hun eigen YouTube kanaal, daar kun je alle filmpjes bekijken.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Green Energy Toys vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.