Italian Coffee Handbags

Lege koffiezakken waar tassen van worden gemaakt in sociale werkplaatsen, dat zijn de tassen waar de vrouw van Alessandro di Lella op slag verliefd op werd op haar vakantieadres. Alessandro is gek op koffie en ziet regelmatig koffiezakken in de prullenmand verdwijnen. Daar heeft hij nu dankzij zijn vrouw een nuttige bestemming voor gevonden.

De vrolijke koffietassen zijn er in alle kleuren en maten.

Een onderonsje met een Italiaanse koffieleut

Waar komen de lege verpakkingen vandaan? (wie drinkt al die koffie op?)
Via koffie-importeurs, delicatessenzaken, horeca, evenementenland en niet-Italiaanse koffiebranders in Nederland, begint de aanvoer van lege zakken goed op gang te komen. Verder gooit iedereen de zakken weg, dus het inzamelen is nog niet zo gemakkelijk.
Wie ontwerpt/ maakt de tassen?
De tassen ontwerp ik zelf. Met voorbeeld materiaal en schetsen ga ik naar het atelier die er dan een proefmodel van maakt en na wat aanpassingen is de tas productie gereed! De tassen worden gemaakt in een sociale werkplaats.
Wat is je eigen favoriete koffie?
Mijn eigen favoriete koffie is toch een mix tussen verschillende echte Italiaanse koffiemerken die zo 1, 2, 3 niet direct hier in Nederland bekend, laat staan te verkrijgen zijn.
En daar ik veel met Italiaanse koffie bezig ben komt er nog wel eens een onbekend zakje Italiaanse koffie binnen om te proeven.
Voorkeur gaat wel uit naar koffiebonen waar wel een percentage Robusta bonen in zitten (dus niet 100% Arabica).

Thank you! Alessandro Di Lella (directeur / eigenaar)!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Italian Coffee Handbags vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.