Moodadventures

Sieraden, wonen en lifestyle. Moodadventures heeft producten in verschillende categorieën, maar de rotan hangstoel springt het meest in het oog. Naast de hangstoel zijn er nog meer leuke producten voor woninginrichting. ‘Lifestyle en accessoires, die het leven kleur geven’ noemt eigenaresse Brendalie het. Met als thuisbasis Texel heeft deze shop een mooie visie voor de wereld en voor jouw levensstijl.

Een onderonsje met een mama met een missie

Wanneer is het idee voor Moodadventures geboren?
Het idee voor Moodadventures is twee jaar geleden ontstaan,toen ik tijdens mijn toenmalige baan (Hotelmanager) kerstpakketjes voor de gasten aan het
maken was.Tijdens het vullen van de pakketjes viel mijn oog op een houten doosje waar ik kerstpoppetjes uit had gehaald. Op het doosje stond de zoolafdruk van een klein kinderschoentje.
Nog dagen bleef het beeld in mijn hoofd rondspoken,met het idee dat ik iets zou willen bijdragen aan de afschaffing van de kinderarbeid in de wereld. Ik had toen, als alleenstaande moeder van een zoontje van 4, een drukke baan en voor mijn gevoel te weinig tijd voor mijn kind.
Ik heb in januari de stoute schoenen aangetrokken en ontslag genomen. Na een maand “sabbatical” heb ik Moodadventures opgestart. Aanvankelijk met voornamelijk de Moodboards, (Vandaar ook de naam Moodadventures), maar al snel vond ik nieuwe producten.

Watvoor producten vinden we in jouw shop?
Alle producten in de webshop moeten origineel, ecologisch en fairtrade zijn.
Welk product is het meest populair?
Het meest verkochte product uit de webshop is de hangstoel. De stoel is mijn eigen ontwerp en hij wordt gemaakt onder mens-en natuurwaardige omstandigheden. Daarna komen de waterflessen van Earthlust. Het bijzondere aan deze flessen is dat ze Bisfenol A (ook wel BPA)-vrij zijn. BPA is een gifstof die veel gebruikt wordt bij de vervaardiging van baby en drinkflessen, terwijl het heel slecht is voor de gezondheid. Het kan bijvoorbeeld je luchtwegen en hormoonhuishouding aantasten.
Wat is jouw droom voor een mooiere wereld?
Inmiddels heb ik mijn kleine werkkamer ingeruild voor een werkplaats en opslagloods. Mijn droom is om een atelier in India op te starten,waar vrouwen onder goede omstandigheden kunnen werken en kinderen naar school kunnen gaan.

Thank you! Brendalie Loef, eigenaar Moodadventures!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Moodadventures vind. Tot nog toe heeft 1 andere ecomama een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

  1. Rita says:

    Leuke site, mooi concept en snelle levering.
    Ik zeg: een TOP site en gun ze een goeie toekomst.
    Mvg.
    Rita

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.