OpZijnPlek

Duurzaam opvoeden betekent dat je je kind zelf laat ontdekken. De ontwikkeling van de creativiteit van je kind is belangrijk omdat je kind daarmee leert om met problemen om te gaan. Daar hoort speelgoed bij met een visie en daarvoor kun je terecht bij OpZijnPlek. Ook ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven kunnen hier terecht voor professioneel advies en duurzame materialen.

Lees ook het artikel op Ecomama over Creatief leren spelen.

Een onderonsje met een moeder voor wie alles op zijn plek valt

Sinds wanneer bestaat de shop?
Mijn bedrijf bestaat al sinds januari 2006, de webwinkel is online sinds mei dit jaar! Op dit moment komt er nog steeds heel veel materiaal bij dat duurzaamheid bevordert. Ons motto: laat een kind ontdekken en beleven!
Wat is de filosofie/ visie van ‘op zijn plek’?
Ik vind het belangrijk dat kinderen leren zichzelf te vertrouwen en op hun eigen kompas te navigeren. Krijgen zij daarvoor de ruimte dan zijn zij in staat om de wereld met respect en verantwoordelijkheid tegemoet te treden.

Watvoor producten kunnen we vinden in de winkel?
We verkopen uitdagend spel-, speel-, en ontwikkelmateriaal dat de meervoudige intelligenties (de wijze waarop je leert) ondersteunt. Of je nu knap bent in taal, in rekenen, of in bewegen. Zoveel kinderen, zoveel leerwegen, zoveel talenten. Het is vooral leuk om met deze materialen te spelen en te ontdekken!
Welke categorie is het meest populair?
De malandoo kleurboeken, de creatieve crayon rocks, de prachtige puzzels, de materialen voor zelfontwikkeling en communicatie en de buitenmaterialen als slackline, touwen en katrollen en de appelschilmachine!
Welk product vind je zelf het allerleukste?
De KlimBa knikkerbaan met klank, de malandoo kleurboeken en crayon rocks. MAAR wij adviseren je vooral materiaal aan te schaffen waar de interesse van je kind ECHT naar uit gaat en verder te spelen met de ruimte en de natuurlijke materialen om hen heen te stimuleren.

Thank you! Sacha Grootenboer, eigenaar!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik OpZijnPlek vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.