Top 5 bloemetjes voor verjaardagen

Weet je echt geen leuk cadeau? Voor vaderdag of een cadeau voor een vrouw? We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar dit zijn allround cadeaus voor een niet al te hoog bedrag (en anders doe je het gezamenlijk met andere familieleden of vrienden) waar je met een gerust hart mee aan kunt komen op een verjaardag. Ze zijn zelfs best origineel al zeggen we zelf. Want vaak kom je toch terug bij een bloemetje. En iets natuurlijks maakt de ontvanger altijd blij. Maar kijk eens hoe zo’n leuke twist je er ook aan kunt geven:

1. Geef eens een solar bloemetje

solar bloemetje oplader
Met een USB kabel kun je makkelijk je telefoon opladen op zonne-energie en dit bloemetje ziet er bovendien best gezellig uit in de vensterbank.

2. Geef eens een boompje

geef een boompje
Je krijgt natuurlijk niet elke dag een boom. Maar als je er een hebt gekregen en in de tuin hebt gezet zal je toch vaak aan iemand terugdenken. Geef een boompje heeft mooie cadeauverpakkingen en dat maakt het makkelijk om een complete boom cadeau te doen.

3. Geef eens een straat bloemen

bloemenstraat cadeau
Heb je weleens gehoord van een bloemenstraat? Deze bloemenstraat oogt super mooi en stijlvol.

4. Geef eens een bierplant

plantenset hop om bier te maken cadeau
Biertje? Met deze hop set kun je uiteindelijk je eigen bier brouwen. Nog wel eerst even de handen uit de mouwen, maar uiteindelijk heb je je biertje dan ook ruimschoots verdiend.

5. Geef eens zaden

zaaiagenda wanneer zaaien
Een eigen moestuin geeft onwijs veel voldoening en aan een vierkante meter heb je al meer dan genoeg om heel wat uit te kunnen proberen. Voor de fanatiekeling is een zaaiagenda wel heel handig.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Top 5 bloemetjes voor verjaardagen vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.