8pandas

Het verrast me elke keer weer. Hoe licht een bordje of beker van bamboe is. Het materiaal oogt heel robuust en in mijn hoofd maak ik dan direct de associatie met ‘zwaar’. Het koffieservies van 8Pandas is gemaakt van bamboe. Het design is erg mooi en zoals altijd voelt bamboe ook heel vriendelijk aan. De schaaltjes en bekers kunnen ook in de vaatwasser, ideaal!

Als je het doosje uitpakt zie je direct dat er een designer aan het werk is geweest om de vorm optimaal vorm te geven. Heel erg eco-chique! Ik heb de zesdelige koffieset. Die bestaat uit een groot en een klein schaaltje en een hoge beker. Het kleine schaaltje kan zowel als onderzetter als deksel gebruikt worden of om je theezakje op te leggen. De hoge beker (heerlijk om in je handen te houden met warme koffie erin) is hoog en slank en het grote schaaltje kan dienen als onderzetter, maar ik leg er liever koekjes op.

Bamboe groeit erg snel (als je bamboe in je tuin hebt weet je dat het woekert als onkruid). Daarom kan bamboe verbouwd worden zonder gebruik van pesticiden. En omdat dit servies voor 100% uit natuurlijke materialen bestaat kan het (mocht het ooit nodig zijn) en in de compostbak.

En plantenliefhebbers opgelet! Wist je dat er zelfs bloembakken te verkrijgen zijn?

Alle bamboe producten van 8pandas kun je bestellen via Bol.

Een filmpje van de bamboe producten van 8pandas

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik 8pandas vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.