Celestial Seasonings Tea

Celestial Seasonings thee bestaat al meer dan 40 jaar. In 1969 begonnen Mo Siegel, John Hay, Peggy Clute kruiden en bloemen te verzamelen, die in de buurt van Boulder (Colorado, VS) groeiden. Die verkochten ze op de lokale markt als kruidenthee. Inmiddels heeft Celestial Seasonings ook chai, groene en zwarte thee, maar de originele kruidenthee is nog steeds hun belangrijkste theesoort. Sleepytime is de meest bekende. De basisingrediënten van Sleepytime zijn kamille, munt en citroengras. En daar zijn meer dan acht variaties op te krijgen. De groene thee met kalmerende kruiden is een lekkere thee, die veel theeliefhebbers zullen waarderen.

De mooie (gerecyclede) verpakking met de beer met zijn slaapmuts op bevat theezakjes zonder touwtje. Het ontbreken van een koordje aan het theezakje scheelt op jaarbasis ruim 1,5 miljoen kilo afval. Een klein verschil maakt een groot verschil!

De kruidenthee van Celestial Seasonings is 100 procent natuurlijk. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en er zijn geen kunstmatige middelen aan toegevoegd. Bovendien zijn de kruiden, vruchten en specerijen die gebruikt worden voor de kruidenthee afkomstig uit duurzame landbouw in de buurt van het Celestial hoofdkwartier.

De beer spreekt ook kinderen erg aan en dus drinkt mijn zoon vaak voor het slapengaan een kopje slaapthee uit de berenbeker. Trusten!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Celestial Seasonings Tea vind. Tot nog toe heeft 1 andere ecomama een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

 1. Manuela says:

  Ik heb meer een vraag en hoop dat ik deze hier ook kan stellen.

  Ik ben superfan van de celestial seasonings Tension Tamer en Cinnamon Apple Spice.
  Het valt me alleen op dat op de verpakking van de tension tamer als ingrediënt suiker vermeld staat. Aangezien deze smaak helemaal niet zoet is vraag ik me af of dit dan wel correct is.
  Het tegenovergestelde heb ik met de Cinnamon Apple Spice. Ik ben er (bijna) van overtuigd dat deze smaak juist wél suiker bevat, echter staat dit niet op de verpakking. Maar deze smaak is zo ontzettend zoet, dat het bijna onmogelijk is dit met kaneel te bereiken.
  Ben benieuwd naar jullie reactie,

  Met vriendelijke groet,
  Manuela

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.