Dinner Baby

Weet jij nog wat je hebt gegeten in je kraamweek? Sommige kraamverzorgsters willen en kunnen wel een lekker potje koken maar het behoort formeel niet tot haar taak. En als je denkt dat je partner wel tijd heeft om te koken kun je ook bedrogen uitkomen. Want het is een rare chaos in de eerste week. Vreemde mensen over de vloer, je moet zelf nog herstellen en het allerbelangrijkste: je hebt een baby om voor te zorgen!

Dinner Baby bezorgt gezonde maaltijden in de kraamweek. Er wordt dus elke dag vers voor je gekookt. Ideaal! Het hele gezin kan zo op krachten komen en de kosten vallen reuze mee.

Op dit moment werkt Dinner Baby in randstad. Ze berekenen geen leveringskosten en je krijgt direct alle gezonde verse maaltijden voor de hele week. Woon je iets verder weg? Informeer dan toch ook maar eens naar de mogelijkheden, want de leveringskosten buiten het werkgebied vallen misschien best wel mee. En anders kun je altijd nog vrienden vragen om een avondje te koken.

Een onderonsje met een kraamkokkin

Wat een goed idee! Hoe kwam je er op?
Dank je! Ik ben twee jaar geleden zelf moeder geworden van een prachtig jongetje Jaime en ik vond de kraamtijd niet niks. Het was de meest bijzondere periode in mijn leven, maar ook een van weinig slaap, chaos en veel fysiek ongemak. Ik wilde me niet te laten kennen, en probeerde ‘gewoon’ door te gaan. Hierdoor leverde ik in op het zorgen voor mezelf.
Maar in de kraamtijd is het wel de bedoeling dat je rust pakt zodat je je volledig kan concentreren op je baby, eventuele borstvoeding en je herstel. Door zoiets als koken uit te besteden heb je al één ding minder om over na te denken.
Watvoor soort maaltijden bereiden jullie?
Al onze maaltijden zijn biologisch en houden rekening met borstvoeding. En er is voor ieder wat wils, wij hebben gerechten uit iedere keuken. Denk aan Arabische couscous met Merquez, Tagliatelle met kip & paddenstoelen en onze ‘Ultimate Burger’ is nu al favoriet bij menig papa! Wij hebben bewust gekozen voor een veelzijdige kaart zodat je voor de hele week een diversiteit aan eten in huis hebt. Er zijn ook vele vegetarische gerechten en alles van de kaart is ook in kinder portie verkrijgbaar. Handig als er broertjes of zusjes zijn.
Wat is het voordeel van Dinner Baby ten opzichte van een pizzabezorgdienst?
Als je bij ons besteld heb je voor de héle week eten in huis, dat geeft al enorm veel rust. Daarnaast ben je er zeker van dat je dagvers en gezond eet. Dit is erg belangrijk voor een vrouw die net bevallen is en bloedverlies geleden heeft. Buiten dat zijn onze prijzen vele malen vriendelijker dan de gemiddelde pizzabezorgdienst.
Wie is de kok, die de maaltijden bedenkt?
Wij hebben naar aanleiding van gesprekken met deskundigen (diëtisten, lactatiekundige en verloskundigen) kaders samengesteld waaraan onze dinners moeten voldoen. Onze chefs Eef & Lien hebben hier hun creativiteit op los gelaten zodat het smaakvolle en goede maaltijden werden die geschikt zijn voor het hele gezin.
Wat is jullie bezorggebied?
Onze keuken staat in Haarlem. Dus wij leveren vooralsnog in de randstad. Maar de eerste aanvragen van buiten deze regio stromen binnen, dus ik hoop snel meerdere vestigingen te openen. Daarnaast maken wij voor iedereen een offerte op maat die niet in ons bezorggebied woont, maar wel van onze service gebruik wilt maken. Zo kan iedereen genieten van onze dinners!

Thank you! Joyce Hesterman, eigenaar Dinner Baby!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Dinner Baby vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.