Hello Fresh

Elke week een box vol boodschappen voor 3 of 5 gezonde recepten, dat is een slim idee van Hello Fresh! Ideaal als je een druk leven hebt, maar ook graag gezond wilt eten. In de gezonde maaltijdbox zitten complete maaltijden mét een uitgewerkt recept. Je hoeft dus geen boodschappen meer te doen voor de dagen waarop je kookt uit het Hello Fresh pakket. De doos wordt gratis bij jou thuis afgeleverd. Je hoeft de deur dus niet eens uit en al helemaal niet bij verschillende winkels langs om een complete maaltijd samen te kunnen stellen.

Gerecht binnen 30 minuten

De gerechten kun je allemaal binnen een half uur bereiden. De verrassing van de gerechten is dat je ook minder bekende ingrediënten gaat tegenkomen zoals raapstelen en postelein. Maar geen stress, want in het recept staat precies hoe je het moet bereiden.

Lokaal ingekocht en je gooit geen voedsel weg

De ingrediënten in de Hello Fresh box zijn niet biologisch, maar… wel vers en doordat de hoeveelheid precies is afgestemd op het gerecht hoef je niets weg te gooien. Ook laat Hello Fresh weten dat ze het liefst lokaal inkopen. Want waarom zou je producten uit het buitenland laten invliegen als ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn?

Zoek je toch een volledig biologische fruit of groentebox, dan kun je eens kijken welke van deze bedrijven bij jou in de buurt zitten.

Extra korting op Hello Fresh

Ik kwam nog een extra kortingscode tegen waarmee je 20 euro korting krijgt op een Hello Fresh box.
Code: HELLOFRESH20
Voorwaarden:
* Geldig t/m 31.07.2014
* Alleen bij afname van 2 HelloFresh Boxen
* Niet geldig op Proefbox of Fruitbox

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Hello Fresh vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.