Klean Kanteen

Een beker in mijn tas of de rugtas van mijn peuter heeft het zwaar te verduren. Daarom hebben wij een beker van roestvrijstaal (rvs) van Klean Kanteen. De bekers van Klean Kanteen zijn er in alle kleuren en ze zijn geschikt voor alle leeftijden. Klean Kanteen heeft zelfs Kid Kanteen flessen met siliconen speen en tuitbekers met sippy doppen voor de kleinsten. Voor de sporters zijn er bidons en voor kantoormedewerkers heeft Klean Kanteen ook mooie strakke modellen.

RVS bekers bevatten geen BPA

Mijn peuter neemt trouw twee keer per week zijn rode Klean Kanteen beker mee naar de peuterspeelzaal. Daar staat de beker heel herkenbaar tussen de Hello Kitty en Cars bekers. De rvs beker kan beter tegen een stootje en bovendien vind ik het belangrijk dat hij niet uit een plastic beker drinkt. In plastic kan Bisfenol A (BPA) zitten en daar wil ik mijn kinderen zo min mogelijk aan blootstellen. De RVS schoolbekers van Klean Kanteen bevatten geen BPA.

Schoonmaken RVS bekers

De gekleurde modellen kunnen met een flessenborstel worden schoongemaakt. De meeste afwasborstels passen er ook in, behalve de grote ronde afwasborstels. De flessen met rvs kleur kunnen in de afwasmachine. Bij de gekleurde flessen raakt de lak beschadigd als je de rvs bekers in de vaatwasser plaatst.

Wil je de modellen van Klean Kanteen ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij Greenjump.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Klean Kanteen vind. Tot nog toe hebben 2 andere ecomamas een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

  1. Karin says:

    Nadat ik gelezen had wat de gevolgen kunnen zijn van BPA en de zoveelste plastic-stinkbeker aan vervanging toe was (de meesten nemen snel geurtjes over, waar ik echt van gruwel), ben ik op zoek gegaan naar een beter én gezonder alternatief. Wij gebruiken deze bekers dan ook al enkele jaren en hebben dan ook verschillende varianten. Zo gebruikt mijn man de thermosbeker om zijn melk koud te houden en een “gewone” met een sportdop om tijdens het autorijden makkelijk water/ijsthee te kunnen drinken. De beker met wijde hals drinkt als een normale beker, wat ik zelf weer prettig vindt, dus deze gaat mee voor een sapje bij de lunch. Deze bekers (behalve de sportdop) lekken niet en nemen geen geurtjes op. Het afwassen gaat zeer gemakkelijk en ze zien er nog top uit! Wat mij betreft zeker een aanrader, zeker ook voor de kinderen. Voor ons geen andere meer….

  2. Krista says:

    Hoi top product maar loop er tegen aan dat ik de bidon doppen niet kan reinigen tussen de tuit
    Tips gevraagd

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.