Lovechock

Lovechock! Zo’n naam liegt er niet om! Als chocoladefan (liefst zo puur mogelijk) spreekt zo’n naam me wel aan. De chocoladerepen van Lovechock worden gemaakt van biologische cacao uit Ecuador. Daar worden ze ongebrand en koudgemalen verwerkt in de Lovechock repen. Je hebt vast al eens gehoord dat je van het eten van chocolade heel blij kan worden en je een soort geluksgevoel kunt krijgen. Door de verwerking van de cacao in de Lovechock repen en de keuze voor de toevoegingen voor de verschillende smaakjes wordt dat gevoel versterkt. Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar en kan sporen van noten bevatten.

Ik ben gek op chocola en moest daarom wel eerst even wennen aan de smaak van Lovechock. Het gevoel dat chocola direct in je mond smelt heeft Lovechock namelijk niet zozeer (het wordt heus wel zacht, maar is gewoon niet heel romig). Wat Lovechock wel heeft is een hele sterke fijne cacaosmaak, die je nog heel lang nadien blijft proeven. Dus mijn tip als je een Lovechock chocoladereep eet: kleine hapjes en lekker lang de tijd voor nemen.

Lovechock is er in de smaken:

 • Pure/ nibs (met stukjes cacaoboon)
 • Amandel/ vijg
 • Goji/ sinaasappel
 • Ananas/ incabes
 • Moerbei/ vanille

En nog meer goed nieuws: de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Bij Lovechock hebben ze duidelijk hart voor chocolade en de oorsprong!

Een filmpje waarin je kunt zien dat de folie echt 100% biologisch afbreekbaar is

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Lovechock vind. Tot nog toe heeft 1 andere ecomama een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

 1. svkodc says:

  Ow ja, ik vind Lovechock veruit de lekkerste chocola die ik tot nog toe geproefd heb! Ik koop niets anders meer… Waar ik eerder met gemak een hele reep (goedkopere, biologische) choco opat, ben ik er nu veel zuiniger mee. Niet alleen om de prijs, maar ook omdat ik intenser geniet van een blokje en dat dan voldoende is.
  De reepjes van 40 gram zijn verdeeld in 4 blokjes van 10 gram. Perfect dus voor 1 blokje bij een lekker kopje thee. Meestal laat ik het dan ook bij dit ene blokje (op 1x per maand na 😉 ).
  Mijn favorieten zijn de ananas/inca, amandel/vijg en de moerbij/vanille.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.