Boekenplank van magazines

Wij hebben stapels tijdschriften en magazines. Weggooien is eigenlijk zonde (tijdschriften doen we natuurlijk bij het oud papier, maar toch). Nu zoek ik dus een creatief idee om iets te maken van tijdschriften. Ik heb al overwogen om op een stapel tijdschriften een kussentje te maken. Door er riempjes om te doen heb je een krukje. Maar die is wel vrij zwaar. Later kwam ik deze boekenplank tegen van magazines. Heel gaaf, vooral als je veel van dezelfde tijdschriften hebt met een brede rug. De boekenplank op de foto is gemaakt van heel veel National Geographics.

Het ziet er ingewikkeld uit, maar het geheim van dit recycle-design meubelstuk zit in de lijm gemaakt van water en zetmeel.

Benodigdheden om zelf een boekenplank te maken

Om een boekenkast of boekenplank van tijdschriften te maken heb je weinig materialen nodig.

  • Mengsel van water en zetmeel
  • Zaag
  • Flinke voorraad tijdschrften

Ik kwam op dit gave idee via de site Inhabitat.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Boekenplank van magazines vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.