Eco-Logisch

Wij hebben al heel veel verbouwd in ons huis. Als je dan de verflucht ruikt of pur in kieren duwt denk je steeds ‘ dit kan niet gezond zijn, niet voor mij en niet voor het milieu’. Duurzaam klussen wordt een stuk gemakkelijker met een goede bouwmarkt.

Een onderonsje met Eco-Logisch

Verkopen jullie alleen producten of zijn jullie zelf ook timmerman?
Nee, wij zijn geen timmerman. Wij zijn een grote winkel midden in Amsterdam, een webwinkel en een groen groothandel die vanuit Waalwijk zaken doet. Voor klusjes moet je lijken onder het kopje vaklui op de start pagina.
Wat is jouw favoriete klus?
Bestaande huizen zo duurzaam mogelijk opknappen en energie zuinig maken met zon panelen op het dak.
Zijn alle producten in de winkel helemaal eco?
Zo eco als ze op het moment komen. Bij ons kunnen mensen producten aanbevelen en wegstemmen en daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt, als er een nieuw product zich aanmeldt, moet het de fabrikant bewijzen dat het product beter is zijn dan de producten die we al voeren.
Wat is je eigen favoriete product?
Dat komt volgende week ,dat is de eerste milieuvriendelijke tegellijm van Kerakoll …Ook het 100% composteerbare wc papier C2C gecertificeerd , Satino black vind ik briljant
Wat is het populairste product in de winkel?
Radiatorfolie.

Thank you! Rob Bos, inkoop en PR

Een filmpje over Eco-logisch

Dit filmpje is door zelf gemaakt. Ze hebben zelfs hun eigen YouTube kanaal, daar kun je alle filmpjes bekijken.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Eco-Logisch vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.