Ecodesignmeubel

Tafels die met je kindje meegroeien, meegroei kinderbedjes, stoeltjes met oneindig veel mogelijkheden, mobiele commodes, stoere trapauto’s en andere meubels die je niet in de gewone babyzaken vindt kom je wel tegen bij Ecodesignmeubel.nl. De ontwerpen zijn tijdloos en geschikt voor iedereen, die van mooie spulletjes houdt.

Een onderonsje met liefhebber van mooie meubels

Hebben jullie alleen een online shop, of ook een ‘echte’ winkel?
Ecodesignmeubel is een online shop, maar heeft veel op voorraad, zodat het mogelijk is op afspraak ons te bezoeken.
Is het moeilijk om design meubels te vinden, die ook nog eco zijn?
Het is redelijk moeilijk, omdat veel fabrikanten/ontwerpers pretenderen eco en duurzaam te zijn, maar ondertussen de spullen in een veelvoud in het verre oosten laten maken met containertransport en twijfelachtige grondstoffen en werkomstandigheden tot gevolg.
Waar moeten producten aan voldoen om in de shop te komen?
Ze moeten bestaan uit duurzame materialen, een lange levensduur (geen weggooi) hebben en van lokaal (Europese) fabrikage zijn en het moet natuurlijk een mooi ontwerp zijn.
Wat was je eigen eerste design meubel waar je verliefd op werd?
De eerste contacten legden we met Frederic Colette, de ontwerper achter Collectfurniture een Deens ontwerper van o.a. de eerste en enige kindermeubelen met het strenge SWAN Nordic Ecolabel.
Wat is het meest populaire item in de winkel?
Naast het kartonnen speelhuis Casimio, verkopen we veel houten wandcommodes en natuurlijk de A Table en A Chair van Collectfurniture.
Een heel speciaal item is de Growing Table, deze groeit mee met je (klein-)kind van 4 – 16 jaar en eigenlijk levenslang, want de eindhoogte is 75 cm ofwel gewone tafel/burohoogte.

Thank you! Jan Hoogenboezem, eigenaar Ecodesignmeubel.nl!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Ecodesignmeubel vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.