Kroonluchter van glazen potjes

Ik bezoek de glasbak wekelijks, ondanks dat ik al veel glaswerk opnieuw gebruik en dus niet eens weer inlever.

Deze kroonluchter van verschillende glazen potjes staat heel gezellig in huis. Je neemt een paar verschillende potjes (jam, stroop en augurken snel opeten), je koopt bij de bouwmarkt verschillende fittingen, lampjes en snoeren en… tadaaa je hebt in een handomdraai een kroonluchter van gebruikte glazen potjes!

Verlichting

Een mooie originele kroonluchter boven de eetkamertafel is één ding. Hij moet natuurlijk ook goed verlichten en bij voorkeur ook nog een beetje sfeervolle verlichting geven. Dat komt goed uit, want juist bij deze kroonluchter van gebruikte glazen potjes breekt het licht heel mooi, omdat er verschillende vormen glas naast elkaar zitten. Dat geeft een heel warme en unieke uitstraling, zowel als de lampjes wel als niet aanstaan.

Ik kwam op dit gave idee via de site Weupcycle.

Foto: Chrissi

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Kroonluchter van glazen potjes vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.