No Waste Design

‘Gaan!’ dat dacht Nikki toen ze besloot haar droom waar te gaan maken. Ze wilde een eigen webshop, die aansluit bij haar waarden. Zo moesten producten actueel en hip zijn. En vooral ook duurzaam. Als je woonaccessoires zoekt met een duurzaam verhaal heb je niet super veel keuze en dus wilde Nikki daar iets aan toevoegen. En dat doet ze met stijl!

In de webshop van No Waste Design vind je heel nuttige producten zoals super mooie opvouwbare tasjes van Loqi die je altijd mee kunt nemen als je de deur uitgaat. Of de meer stijlvolle tassen van Smateria. Heel handig en stijlvol in het dagelijks gebruik.

Maar ook voor je inrichting kun je bij No Waste Design terecht: je vindt er duurzame lampen, handige krukjes, bloempotten in allerlei vormen en maten en ook nog eens kleinere producten zoals mooie potten en vazen die je natuurlijk ook heel goed cadeau kunt doen.

Eigenaresse Nikki deed ook al eens mee aan de rubriek ‘Viva la Mama’ op Ecomama.nl. Daar lees je alles over drijfveren en dagelijkse leven.

Een onderonsje met een bevlogen onderneemster

No Waste Design is best recent van start gegaan, spannend?
Ik ben nu inmiddels 9 maanden bezig en nog steeds is het spannend. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken en bij elke keuze die je maakt denk je weer ‘is dit de juiste?’.
Het is echt een achtbaan. Het ene moment voel je je helemaal top en op een ander moment ben je onzeker en gaat de gedachte door je hoofd, ‘kan ik dit wel?’.
Het leuke van je eigen onderneming is dat je elke keer weer nieuw uitdagingen moet aangaan en veel inspirerende, nieuwe mensen ontmoet.
Waarvoor kunnen we in jouw duurzame webshop terecht?
Duurzame eco goodies, producten die wereld een klein stukje mooier maken. Met name woonaccessoires en modeartikelen.
Wij hebben bijvoorbeeld gave potten van Handed By, air plants van Dist, leuke alternatieven voor de plastic tas, prachtige lampen, feel good cadeautjes en ga zo maar door.
Waar moet een product aan voldoen om in jouw shop te komen?
Hip, duurzaam, fairtrade, prachtig design, social enterprise en origineel zijn de kernwaarden waarop wij de merken selecteren bij No Waste Design. De producten hebben een verhaal.
Wat is je motivatie geweest om te gaan ondernemen?
Waarschijnlijk klinkt het heel cliché maar ik heb altijd al willen ondernemen maar nooit de stap durven maken. Uiteindelijk heb ik besloten mijn hart te volgen en het gewoon te gaan proberen. Gewoon doen waar je gelukkig van wordt. Van het begin tot het einde heb je alles zelf in de hand en dat ervaar ik als heel prettig.
Welk product is de absolute eye catcher van de webshop?
Waar moet ik beginnen? Als ik moet kiezen dan is het waarschijnlijk de Dist groeilamp en het prachtige assortiment duurzame lampen.

Thank you! Nikki Zilverentant, eigenaar!

no waste design webshop 3d lamp
no waste design webshop krukjes stevig duurzaam interieur

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik No Waste Design vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.