Zuperzozial

Zuperzozial is een serviesmerk. Zuperzozial heeft een hele serviescollectie van bekers, kommen, schalen, dienbladen, fruitmanden, onderzetters en borden. Zuperzozial maakt het servies van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs. De producten van Zuperzozial zijn volledig biologisch afbreekbaar en dus duurzaam. Het design en kleurgebruik is lekker fris en de producten zijn erg betaalbaar. De producten van Zuperzozial zijn erg licht, maar voelen wel heel stevig aan.

Bamboe servies voor kinderen

Dat de Zuperzozial bekers wel tegen een stootje kunnen, is ook handig als je kinderen hebt, maar ze niet uit plastic bekers wilt laten drinken. Daarvoor gebruik ik trouwens ook wel eens de veilige kinderglazen van Greenjump.

Design fruitmand

Ik kwam met Zuperzozial in aanraking toen ik een fruitmand zocht, die bij mijn vriend op kantoor kon staan. Een iets stoerdere fruitmand dus. Hij krijg het cadeau op zijn verjaardag en was er erg blij mee. En dat het dan ook nog een verantwoord cadeau is maakt het alleen maar mooier.

Dit bamboe servies van Zuperzozial kan gewoon in de vaatwasser!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Zuperzozial vind. Tot nog toe heeft 1 andere ecomama een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

  1. Cayboo says:

    Wij van Cayboo zijn erg enthousiast over dit servies. Onze eerste test was tomatensoep in de witte kom… Zou het goed schoon worden? Het bleek geen enkel probleem, dit super servies zet je ” gewoon” in de vaatwasser, op max 40 graden.
    Iedere kéer dat het op tafel staat is het eten al een feestje op zich .. En het is DE ideale vervanger van al die plastic kommetjes en bakjes .. Wij zijn echt fan van dit produkt.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.