Apenkopje

Stoer, speels en vrolijk is kinderkleding voor jongens van Apenkopje. Leuke jongenskleding, daar zoek je je soms helemaal suf naar. Zoveel jongens-mama’s zuchten dat ze nooit leuke kinderkleding kunnen vinden, terwijl er voor meisjes zoveel keuze is. Apenkopje wil daar verandering in brengen. Met merken, die je in bijna geen andere shop in Nederland vindt, biedt Apenkopje.nl de oplossing. Voor stoere ventjes, die je graag in een kleurrijk outfit wilt steken, kun je een complete garderobe kopen. Dus als je kinderkleding voor jongens zoekt, neem dan zeker eens een kijkje.

Veel van de kleding is van bio-katoen of heeft minstens een Oeko-tex 100 label en bijvoorkeur is de kleding ook nog eens helemaal eerlijk geproduceerd met een certificering.

Ik heb zelf trouwens ook een hele stoere meid, die ik met liefde in een mooie longsleeve van Toby Tiger rond wil laten lopen of een biologisch katoenen rugzak van Coq en Pate zou willen geven. Dus ook als je een stoere meid hebt: neem gerust even een kijkje.

Een onderonsje met mama aap

Hoe kwam je op het idee om met Apenkopje te starten?
Na de geboorte van mijn eigen bink in 2013 ontstond langzaam het idee van een eigen webshop. Een shop waarbij ik mijn eigen creativiteit en opgedane ervaring van de studie Communicatie in kwijt kon. Ik leek nog erg onder invloed van de zwangerschapshormonen, maar enkele maanden later had ik mijn droom dusdanig in mijn hoofd vormgegeven dat het net echt leek. Ik was zelfs al begonnen met het zoeken van unieke en bijzondere nieuwe merken. Nee, niet voor meisjes, maar voor jongens. Na wat research vond ik
onbekende merken en hierdoor werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Deze hippe & vrolijke kleding moet voor iedereen toegankelijk zijn. Zo ontstond ruim een half jaar na de bevalling Apenkopje in de startblokken. Met dank aan mijn eigen kleine dreumes en mijn man die me steunt door dik en dun. Apenkopje is wel een shop met een missie, want wij verkopen producten die verantwoord zijn; hip & eco of verantwoord is ons uitgangspunt.
Welke eco merken kunnen we vinden bij Apenkopje?
Toby Tiger, Pjut, Coq en Pāte, Blade & Rose (vandaag binnen gekregen) en Duns (komt in augustus), Noeser (is een gloednieuw Nederlands merk) en Geggamoja (gloednieuw in Nederland).
Waar selecteer je de producten op?
De kinderkleding is eco (OEKOTEX), biologisch katoen, Fair Trade of in Nederland vervaardigd.
Welk item is jouw eigen favoriet?
Dat is moeilijk kiezen. De jumpsuits van Toby Tiger vind ik geweldig, maar de Hollandse shirtjes van Pjut zijn ook super omdat de afbeelding zo herkenbaar is.
Wat is het meest populaire product in de webshop?
Toby Tiger jumpsuits, shirtjes van Coq en Pāte en ook Pjut doet het goed.

Thank you! Jacobi Kuipers, the one-woman-only eigenaresse!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Apenkopje vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.