Bliss

Ecovriendelijke juwelen, placemats en badslippers. Op het eerste gezicht is dat geen voor de hand liggende combinatie. Toch vind je het allemaal in de webshop van Bliss.

Bij Bliss vind je enkel producten van het merk Batucada. De producten worden gemaakt van plastic zonder toevoeging van lood, ftlaten & petroleum. Door het zwarte plastic oogt een sieraad van Batucada als een tattoo. Het wordt dan ook wel ‘skin jewels’ en ‘tattoo jewelry’ genoemd.

Een onderonsje met een liefhebber van eco decoraties

Hoe is Bliss ontstaan?
Voornamelijk als groothandel in gelukzalige verzorgingsproducten zoals badproducten, wellness accessoires, natuurlijke geurkaarzen en diffusers…
Ik en mijn partner Fred hebben alle vakbeurzen rond Europa bezocht om op zoek te gaan naar iets innovatief voor België & Nederland. Zo zijn we 6 jaar geleden plotsklaps verliefd geworden op Batucada, de collectie werd tentoongesteld tijdens een vakbeurs Tendence in Frankfurt. Bij lancering in Brussel, werden de juwelen met veel smaak onthaald door verschillende interieur-, decoratie- en geschenkwinkels. Eerst in België en daarna ook in Nederland.
Sinds begin 2013 hebben we gekozen om ons volledig te focussen op ‘Eco Friendly’ juwelen en tafeldecoratie. Na 8 jaar is het iedere dag een nieuwe uitdaging vol met verrassingen!
Wat kunnen we zoal tegenkomen in de shop van Bliss?
Wij hebben geen fysieke shop, enkel een B2B-webshop en presenteren onze collectie tijdens vakbeurzen in Brussel, Utrecht & Amsterdam. Op onze B2B-webshop zal je nu voornamelijk Batucada terugvinden. Deze bestaat uit een uitgebreide collectie aan juwelen met ooringen, armbanden, halskettingen, tot zelfs voetjuweel. Begin 2013 is Batucada ook gestart met de lancering van een collectie aan strandslippers met motieven die ook terugkomen in de juwelen.
Waar moeten producten aan voldoen om in jullie shop te mogen staan?
Voorlopig is dit enkel Batucada, wel zijn we zoals 6jaar geleden opnieuw op ontdekkingsreis. Komen we een mooi en uniek concept tegen zoals Batucada, dan wagen we opnieuw onze kans.
Wat is er ‘eco’ aan de producten?
Op de site hebben we een uitgebreide uitleg geschreven waarom onze sieraden ecovriendelijk zijn.
Met welk sieraad zien we jou tijdens de kerst?
Het juweel dat ik persoonlijk zal dragen? Moeilijk te kiezen, maar ik denk toch dat ik zal kiezen voor Kheops, met blauwe tinten.

Thank you! Mieke Liekens, zaakvoerder van Bliss!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Bliss vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.