Musjes

Alle kindjes zijn uniek vindt Musetta van Musjes. En die eigen persoonlijkheid kunnen ze in hun kleding al uitdragen. En daarom vind je bij Musjes.com alleen merken die uniek zijn in Nederland en de kleertjes zijn zeker geen dertien-in-een-dozijn! Jurkjes, rompertjes, shirtjes, slofjes, bodysuits en nog veel meer…

Mijn baby kreeg een super mooi koetjeboe rompertje van het merk Sture & Lisa. Toen ik met de baby bij de huisarts zat keek ze opeens in zijn nek. Niet omdat er iets met zijn nek was, maar omdat ze wilde weten van welk merkje zijn rompertje is voor haar eigen kids!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Musjes vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.