Purestarters

Adressen voor een goede start kun je nooit genoeg hebben! Purestarters heeft een ruim assortiment voor mama’s in spé en knuffelige baby’s. In de shop vind je verantwoorde kleding en benodigdheden om je kindje een goede start te geven. Ook voor in bad, aan tafel en in bed vind je hier eerlijk geproduceerde spulletjes van gifvrij materiaal.

Een onderonsje met ondernemende mama

Sinds wanneer is Purestarters online?
Ingeschreven bij de Kvk op 13 januari en de webshop is vanaf begin februari 2011 online.
Waar selecteren jullie de producten op?
Hippe stijlvolle baby of (bijna) mama items die organic, puur, duurzaam, non-toxic,gerecycled of voor hergebruik geschikt zijn
met natuurlijk een Fairtrade afkomst.
Wat is het meest geliefde product in de shop?
Romperverlengers van Little Extensions, deze geven de mogelijkheid om de levensduur van rompertjes te verlengen door de romperverlengers op de drukknoopjes tussen de beentje te plaatsen wordt het lijfje van de romper wat langer en kan de baby de romper nog een paar maandjes langer dragen.
Scheelt aanschaf van vele rompers. Er zitten drie maten romperverlengers in de verpakking die dus als het ware meegroeien met de baby.
Welk product gebruik je zelf het vaakst in het dagelijks leven?
Floris is nu 3 maanden en hij draagt en gebruikt eigenlijk wel van elk merk iets omdat eigenlijk alles ook echt mijn smaak is. Favorieten op dit moment zijn items van Bamboo Baby en Imps & Elfs en een rupsknuffel van Keptin-Jr.
Voor Gianna-Lisa 6 jaar en Valentina 4 jaar koop ik zoveel mogelijk organic bijvoorbeeld van Maxomorra, Imps & Elfs, Piccalilly of van No Added Sugar.
Welk merk of product is het meest bijzonder?
Een lastige keuze persoonlijk zou ik er toch 2 opnoemen: de items van Bamboe met al zijn goede eigenschappen bijvoorbeeld van Bamboo Baby en de organic items van Purebaby, super details, kwaliteit en lekker zacht.

Thank you! Eugenie Bulten!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Purestarters vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.