Waggel en vriendjes

Waggel is een pinguïn, die de harten van kinderen en baby’s probleemloos veroverd. Je ziet Waggel terug op kleding zoals rompertjes en shirts. Maar je ziet Waggel en vriendjes ook op schilderijen en kaarten. Kinderen vinden Waggel direct lief. Het aansprekende plaatje doet de kinderharten direct smelten.

Een onderonsje met de mama van Waggel

Wie is Waggel?
Waggel is een vrolijke pinguïn die ontstaan is op schilderdoek. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en na een leuke schilderworkshop ben ik thuis aan de slag gegaan met acrylverf en daar was Waggel! Door de vele enthousiaste reacties
ben ik Waggel verder gaan ontwikkelen. Een jaar na het ontstaan van het eerste Waggel en vriendjes schilderij is er nu een biologische baby lijn en een kaartencollectie. Als het aan mij ligt komt er nog veel meer want kinderen vinden Waggel zo leuk en dat is toch fantastisch.
Waar kunnen we de kleding kopen?
De kleding is alleen te koop in onze webshop.
Zien we Waggel alleen terug op oekotex stoffen?
Absoluut! Babyhuidjes zijn gevoelig en je wilt niet dat deze in aanmerking komen met stoffen waarin veel chemicaliën en/of verfstoffen zijn verwerkt. Daarom hebben we de keuze gemaakt om uitsluitend met Oeko-tex stoffen te werken.
Waarom vind je het belangrijk dat Waggel op biologische stoffen te krijgen is?
Voor onze kleintjes willen we alleen het allerbeste. Daarom zijn al onze stoffen getest en geverifieerd met behulp van de Oeko-Tex® Standard 100. Dit om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen of kleurstoffen worden gebruikt of achter worden gelaten als een residu op de stof in elk stadium van de productie. Daarnaast voelen de stoffen heerlijk zacht aan en zijn ze van zeer goede kwaliteit. Dit vind ik erg belangrijk. Het moet er natuurlijk leuk uitzien maar je wilt ook graag dat het functioneel en comfortabel is en dat is de baby lijn van Waggel en vriendjes zeker.
Heb je een leuke anekdote over Waggel voor ons?
Via sociale media krijgen we leuke reacties en foto’s binnen van kindjes in Waggel kleding of waar een mooi schilderij op de babykamer hangt. Het is zo leuk
om te lezen hoe kinderen op Waggel reageren. Deze reactie kreeg ik enige tijd geleden binnen via de website: “Een half jaar geleden een schilderij met 3 Waggels besteld. Deze hangt nu bij mijn zoontje op de kamer. Hij kan hem vanuit zijn bedje bekijken en heeft het er ook vaak over! “Kijk mama, dat is Waggel” zegt hij dan vrolijk”. Geweldig toch!

Thank you! Laura Sterken, het creatieve brein achter Waggel en vriendjes!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Waggel en vriendjes vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.