Waschbaer Eco-shop

Een warenhuis met heel veel verdiepingen. Waschbaer (Waschbär) is een online warenhuis, maar ze hebben zoveel verschillende producten, dat je op elke afdeling wel iets tegen komt wat je goed kunt gebruiken. Alle producten zijn gemaakt met oog voor het milieu. De categorieën zijn dames, heren, kinderen (dat is vooral mode), lingerie, huishouden, tuin, cosmetica en schoenen. Waschbär Eco-Shop werd in 1987 in de plaats Freiburg im Breisgau in Duitsland opgericht, het project stond nog in zijn kinderschoenen. Maar nu is het een grote internationale webshop met veel keuze, een goede klantenservice en nog steeds goede idealen voor milieu en mens.

Ecoschoenen

Een bijzondere afdeling vind ik de ecoschoenen. Bij Waschbaer heb je echt behoorlijk veel keuze en ze hebben een eigen schoenenlijn. Het is steeds makkelijker om kleding van bijvoorbeeld biokatoen te kopen, maar ecoschoenen kopen vind ik nog altijd een flinke uitdaging. De schoenenlijn van Waschbaer bestaat onder andere uit pumps, ballerina’s, laarzen, slippers en sandalen. Sommige schoenen zijn zelfs vegan. Bij elke schoen kun je in elk geval voldoende informatie vinden over de herkomst van de gebruikte materialen.

Lees ook het artikel over ecoschoenen op Ecomama.nl.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder bij soortgelijke weetjes


Je weet nu hoe leuk ik Waschbaer Eco-shop vind. Tot nog toe hebben 3 andere ecomamas een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

  1. Martien Das says:

    Een groter assortiment dan de Waschbaer Eco-shop vind je volgens mij nergens anders. Die enkele keer dat we nieuwe dingen nodig hebben (de meeste kinderspullen scoren we 2e hands) slagen we ook regelmatig hier, zonder dan we met een (deel)auto ergens ver weg heen hoeven te rijden . Zoals laatst nog met tuinklompen van gerecyled rubber (in allerlei kleuren), wollen kindersloffen en ook beddegoed van biokatoen.

  2. Liesbeth says:

    Ik ben wel benieuwd naar ervaringen met waschbaer als leverancier. Ik zie op trustpilot slechte beoordelingen, en wacht nu zelf al een week op mijn bestelling zonder ook maar iets van een reactie of teken van leven.

  3. Ecomama says:

    Hey Liesbeth, de communicatie is zeker een verbeterpunt! De levering is inderdaad niet snel, maar meestal krijg je wel een bevestigingsmail.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.