4NaturalKids

Als je een kindje verwacht, wil je het allerbeste voor je baby. En het allerbeste betekent natuurlijk geen giftige stoffen. Daarom is biokatoen beter. En bij 4NaturalKids is biokatoen daarom de basis van alle producten in het assortiment. Jouw baby kan veilig slapen onder een wieglaken van biokatoen, afdrogen met de handige badcape of lekker knuffelen met een speendoekje van biokatoen.

De producten zijn dus gemaakt van verantwoorde materialen. Maar de productie verloopt ook verantwoord en gewoon hier in Nederland. Goed geproduceerd en aandacht voor materialen is er dus bij 4NaturalKids, maar laten we ook niet vergeten dat de producten mooi zijn om te zien. En wie weleens kennis heeft gemaakt met een 4NaturalKids lakentje of aankleedkussenhoes weet ook dat je direct voelt dat het om een echt goede kwaliteit gaat. Een prima keuze dus voor de babykamer!

Een onderonsje met een gedreven moeder

Waar komt jouw motivatie vandaan om voor natural te gaan?
Zelf ben ik na de geboorte van mijn zoontje bewuster gaan leven. Ik ging ineens vaker op verpakkingen lezen en ben mij gaan verdiepen in giftige stoffen die er om ons heen zijn.
Daardoor kies ik nu voor biologisch eten, probeer zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Als babymassage docente kom ik veel in aanraking met baby’s en babyproducten. Ik vond de omslagdoeken en badcapes vaak zo klein en kort te gebruiken. Ik besloot om een unieke badcape te maken geschikt van 0 tot junior en dan gemaakt met 100% biologisch katoen. Heerlijk zacht voor je kindje en ook beter voor het milieu. Ook zag ik dat er nog niet enorm veel keus is in biologische babyproducten. Dus van het een kwam het ander en zo ontstond er een hele babylijn van 100% biologisch katoen.
Ontwerp je alles zelf?
Ja, alle producten zijn bedacht door mijzelf en door mijn moeder. Mijn moeder maakt de producten in een klein atelier. De printjes op de stoffen zijn getekend door mijn vriend.

We zijn eigenlijk een klein familiebedrijfje. Maar naast mijn moeder kruipen er nog andere dames met veel ambacht en kennis achter de naaimachine om alle producten met de hand te maken. Een echt Nederlands product dus.

Wat zijn jouw belangrijkste inspiratiebronnen?
In eerste instantie de praktijkervaring met mijn eigen kinderen. Ik probeer in alle producten het praktische aspect mee te nemen. Zoals een extra lange badcape, een knuffeltje aan de aankleedkussenhoes en een speendoekje die op meerdere manieren te gebruiken is. Daarnaast ook mijn werk als babymassagedocente en alle baby’s die ik dagelijks zie.
Welke producten zitten momenteel in het assortiment?
Je kunt bij ons onder andere terecht voor babydekens, badcapes, speendoekjes, lakentjes en kruikenzakken
En welke producten komen daar allemaal nog bij?
Mijn hoofd stroomt over met ideeën dus wie weet wat er allemaal nog meer bij komt!
Wat is de allerbelangrijkste reden om juist voor je baby voor biokatoen te kiezen?
Biologisch katoen is vrij van giftige stoffen, veilig en super zacht. Daardoor is het dus ideaal voor de tere baby- en kinderhuidjes!

Thank you! Arlette Dijkstra – Eigenaresse!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik 4NaturalKids vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.