Ava Natural Skin Care

Avocado olie, macadamia olie en shea boter; klinkt dat niet heerlijk? En dan bedoel ik niet om op te eten… maar om te smeren. Een product met natuurlijke ingrediënten is fijn, maar bij deze producten voel je de ingrediënten ook werkelijk.

Ervaringen met deze natuurlijke gezichtscrème, handcrème en anti-rimpelcrème

Het klinkt misschien als een vette combi en dat is het ook wel een beetje. In die zin dat de gezichtscrème bijvoorbeeld lekker uitsmeert en het ook op een heel gevoelige droge huid erg goed doet. De crème zit in een pompflesje en met een pompje kun je je gezicht hals en decolleté doen. Zoveel komt er ook wel werkelijk uit dus als je niet zo’n super droge huid hebt, heb je aan een half pompje al genoeg.

De producten van Ava Natural Skin Care bevatten geen synthetische parfums. Als je gewend bent aan commerciëlere niet-natuurlijke producten, dan is het misschien even wennen. Het product is bijna geurloos. Ik vind het fijn dat het geen synthetische parfums bevat waardoor een geurtje ook gewoon zijn werk kan doen en niet gemengd wordt. Voor de handcrème was een beetje meer geur nog wel een goed idee geweest misschien.

Net als met kleding of bijvoorbeeld goede voeding, die rijk is aan voedingsstoffen, zijn deze producten ook niet de goedkoopste (de prijzen vind je op de website). Maar een goede inhoud gaat ook langer mee. Als je die ervaring met kwalitatieve producten eenmaal hebt, wil je ook niet meer anders.

Eva, de oprichtster van Ava gaat all-in met haar producten: ze zijn gemaakt met oliën en extracten uit planten, gecertificeerd door EcoControl, niet op dieren getest, ze bevatten geen siliconen, parabenen of minerale oliën. En er zitten geen microplastics in. Iets waar we met z’n allen ook zeker meer op moeten letten. De verpakking is gemaakt van karton van landbouwafval.

Een foto van Ava Natural Skin Care

Ava Natural Skin Care heeft een eigen Instagram, daar kun je alle foto’s bekijken.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Ava Natural Skin Care vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.