Joan Organics

Je kunt biologische verzorgingsproducten online kopen. Maar wil je liever even ruiken en persoonlijk advies vragen, dan kun je beter even naar Castricum gaan om in de winkel van Joan Organics je keuze te maken. En de keuze bij Joan is ruim! Kijk maar eens op de website, in elke categorie heb je verschillende producten en binnen elke categorie kun je nog kiezen uit verschillende merken en geuren. De producten hebben allemaal een eco-certificering. Behalve dat de ingrediënten natuurlijk moeten zijn is het ook belangrijk dat deze verzorgingsproducten prettig zijn in het gebruik. Daarom heeft Joan de producten allemaal zelf getest. De producten moet je ook als cadeautje kunnen geven aan je dierbaren.

Je kunt bij Joan Organics terecht voor natuurlijke gezichtsverzorging, zoals bijvoorbeeld biologische dagcreme, huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten en geschenksets. Daarnaast zijn er nog een aantal accessoires te krijgen zoals handdoeken van bamboe, geurolie en biologische thee. Verwennen dus!

  • Het adres: Burgemeester Mooijstraat 33 in Castricum
  • Telefoonnummer: 0251 – 74 50 90

Een onderonsje met Joan Natuurlijk!

Sinds wanneer gebruik je zelf natuurlijke producten?
Ik gebruik zelf al jaren biologische en natuurlijke verzorgingsproducten.
Wat is voor jou de belangrijkste reden om all natural te smeren?
Ik vind het belangrijk om “all natural”te smeren omdat je huid je grootste orgaan is en en daar moeten we zuinig op zijn!
Van welk product zou echt iedereen de natuurlijke versie moeten gebruiken?
Het product wat volgens mij iedereen zou moeten gebruiken is de biologische deodorant van Chagrin Valley, ik gebruikte het zelf al voordat ik het ging verkopen, het is zo puur dat je het bij wijze van spreken zou kunnen eten, er zit niks geks in! En het werkt en ruikt fantastisch.
Welke merken verkoop je in de shop?
Ik verkoop de merken, Chagrin Valley, Earth line, BSAB, Burts bees, Werfzeep, Santaverde, Benecos, Naturado.
Heb je nog een gouden beauty tip?
Gouden beauty tip: altijd een druppeltje foundation toevoegen aan je dagcreme, zo zie je er altijd net even stralender uit!

Thank you! Joan Visser, eigenaresse!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Joan Organics vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.