Kinesis Fysiotherapie Peize

Een duurzame fysiotherapie praktijk. Dat klinkt bijzonder en misschien is dat ook wel gewoon zo. In Peize, vlak onder de stad Groningen, zit een dorpspraktijk voor trainingen en therapieën: Kinesis. De visie van Anouska Koopman en Ka Ho is duidelijk: wat je doet, doe je goed. Zo werken zij niet alleen met een team van specialisten voor bijvoorbeeld oedeemtherapie en podologie. Zij denken bij de inrichting van hun praktijk ook goed na over de impact die zij hebben. De zonnepanelen zorgen voor stroomopwekking, de elektrische auto zorgt ervoor dat de therapeuten ook aan huis kunnen werken en de trainingen bieden ze het liefst aan in de buitenlucht.

Duurzame fitnesstoestellen

Wat ik echter nog nooit eerder heb gezien zijn de toestellen en materialen die zij gebruiken bij therapieën en trainingen. De meeste zijn van duurzaam hout gemaakt en hebben bovendien een doordacht ontwerp. Voor deze materialen gingen Anouska en Ka Ho naar Duitsland. Daar staat een fabriek waar deze producten met de hand gemaakt worden. Daar proef en ervaar je de kwaliteit. Je ruikt het zelfs want het hout wordt voor je neus bewerkt.

Sociale impact

Ook maatschappelijk ondernemen is deze ondernemers niet vreemd. De meeste clubs en verenigingen in het dorp zelf kunnen op sponsoring rekenen. Hun missie is om iedereen in Peize en omgeving lachend te laten bewegen en dat kan ook door gezonde verenigingen te hebben. Daarnaast bieden ze nog zelf specifieke trainingen voor wie onder professionele begeleiding wil werken aan kracht, lenigheid en conditie.

kinesis-fysiotherapie-peize-duurzame-sport-toestellen-fitness
kinesis-fysiotherapie-peize-duurzame-sport-toestellen-fitness

kinesis-fysiotherapie-peize-duurzame-sport-toestellen-fitness

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Kinesis Fysiotherapie Peize vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.