Madara

Baltic beauties. Dat zijn de vier jonge vrouwen, die op zoek gingen naar een biologisch huidverzorgingsproduct. Ze hebben er nu een complete lijn van opgezet en die is internationaal verkrijgbaar. In Nederland vind je Madara producten in een aantal winkels en je kunt het natuurlijk online bestellen.

Ze hebben voor vrouwen een complete lijn met een aantal make-up artikelen, gezicht, haar en lichaamsproducten. Voor de allerkleinsten hebben ze zeep, shampoo en luiercreme.

Een onderonsje met een eco beauty fan

Wie zijn die mooie vrouwen achter Madara?
Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging van vier jonge vrouwen (Liene, Lotte, Paula en Zane), die geen huidverzorgingsproducten konden vinden, die zowel biologisch, prettig te gebruiken als trendy waren.
Wat zijn typische Baltische ingrediënten die we in de producten terug kunnen vinden?
De Baltische ingrediënten die voornamelijk gebruikt worden zijn: kamille en goudsbloem, deze hebben een verzachtende en helende werking. Ook rozenbottel vind je terug in de producten, deze bevat veel Vitamine C. Maar ook framboos, weegbree en duindoorn zijn ingrediënten die veel worden gebruikt in de producten van MÁDARA.
Wat is het meest populaire product?
Het best verkochte product van MÁDARA in alle landen is, de Deep purifying foam.
Wat is je eigen favoriet?
Ik gebruik heel graag de “deep replenishing cream” van MÁDARA. Een volle rijke crème, die ik zowel in de zomer als in de winter gebruik. Trekt goed in en werkt super hydraterend en laat geen ongewenste glans achter.
Wat zijn de toekomstplannen van Madara?
Het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van het assortiment.

Thank you! Mireille Geoffroy Chateau!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Madara vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.