Het Verborgen Verblijf

Ontdekkingsreizigers verzamelt u! In deze bijzondere locatie kun je met de gehele familie op ontdekkingsreis. Word wakker door eekhoorntjes die over het dak rennen, bestudeer de vogels in de bomen en bouw een hut. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en je ziet mooiere plaatjes dan in de meest kleurrijke boeken. Leer geluiden herkennen, geniet van de rust en waan je in een nieuwe wereld.

Interieur Verborgen Verblijf

In Doornspijk op de Veluwe ligt het erf Thornspick van de familie van den Bosch. Daar staat verscholen in de bossen Het Verborgen Verblijf. Het Verblijf is een luxe tent, die berekend is op acht personen. Je deelt het verblijf alleen met egels, de oehoe, reeën en de vleermuizen die om het verblijf hun voedsel zoeken.

Wil je verder reizen? Zoek dan Het Verborgen Verblijf eens op de country side in Engeland. Daar zijn op adellijke landgoederen echte Country House Hideouts te vinden.

Een onderonsje met een verborgen natuurliefhebber

Hoe komen we bij het Verborgen Verblijf?
Het kampement is verstopt in een apart stukje bos. Je kunt het niet zien vanaf de hoofdweg en het is alleen te bereiken via een boerenpad.
Wat kun je er doen als het regent?
Trek je jas en je laarzen aan en ga er op uit! De kinderen vinden het vaak niet erg om nat en vies te worden. Bovendien droog je snel weer op bij het houtvuur. Als je toch in de tent wilt blijven, dan kun je veel ontdekken in de ontdekhoek. Daar leer je hoe je met een wichelroede kunt lopen, je kunt een ouderwetse radioverbinding maken of gevonden blaadjes en beestjes onder de microscoop bekijken.
Moet je ook – net als op de camping – met een rol onder je arm naar de wc?
Het verblijf bestaat uit een compleet kampement voor jou alleen. Het toilet zit in het wc-gebouwtje en is gewoon een doortrektoilet zoals je dat thuis ook hebt. Op het kampement staat ook nog een tobbe en een kar waar je op kunt koken.
Er is ook een verblijf in Engeland, volgen er nog meer landen in de toekomst?

Verborgen Verblijf in Engeland

Jazeker! In Engeland zijn drie verblijven en één in Schotland, daar heten we Country house hideout, omdat alle verblijven op het land staan van eeuwenoude landhuizen.
Het concept slaat enorm aan, ook een beetje vanwege “luxe kamperen” hausse en “belevings vakanties” niet te ver van huis, dus uitbreiding zit er zeker in, maar we nemen de tijd om alleen de echte verborgen plekjes te selecteren.

Thank you! Erik!

Natasja vindt deze luxe vorm van kamperen ideaal!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Het Verborgen Verblijf vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.