Humana Reloved Festival

Op 13 mei 2012 (Moederdag) organiseert Humana samen met Little Green Dress een enorme kledingruil in Utrecht.

Humana ReLoved Festival: het programma

Tijdens het Humana ReLoved Festival hangt de grote Humana loods vol waslijnen met kledingstukken die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De spijkerbroek die al zo lang onder in de kast ligt, kan hier worden geruild voor een nieuw topstuk. De gemiddelde vrouw heeft namelijk maar liefst 22 kledingstukken in haar kast die ze nooit draagt. Sterker nog: we dragen met z’n allen 80% van de tijd maar 20% van onze kleding. Tijd dus om je oude liefdes aan een ander over te laten en zelf op zoek te gaan naar dat ene item dat je hart sneller doet kloppen. Van 13 tot 18 uur kunnen vrouwen genieten van een mooie modedag. Naast een grote open kledingruil worden er stylingsworkshops gegeven door een professioneel styliste. Met haar tips en trucs kun je daarna je modebewustheid testen tijdens een stylingwedstrijd. Met een mooie prijs voor de winnares uiteraard. Wil je jouw geruilde kledingstuk omtoveren tot een uniek item? Meld je dan bij de restylers die met de naaimachine klaar zitten om je kleding te pimpen. Gewoon lekker bijpraten met je moeder onder het genot van een stuk taart en een lekker bio-drankje kan natuurlijk ook.

Je portemonnee blij, de wereld blij

Het ReLoved Festival wordt georganiseerd door Humana samen met Little Green Dress. Humana ondersteunt al 25 jaar duurzame projecten in zuidelijk Afrika, terwijl Little Green Dress heel Nederland kleding laat ruilen. Op het ReLoved Festival kunnen Nederlandse vrouwen hun garderobe compleet vernieuwen en daarmee tegelijk vrouwen in Afrika steunen. De opbrengst van de ticketverkoop en de overgebleven kleding gaat namelijk naar een speciaal onderwijsproject voor vrouwen in DR Congo. Jij blij, je moeder blij, en vrouwen in Afrika een betere toekomst. Zo wordt bijdragen aan ontwikkelingshulp wel erg leuk…

Win een moeder-dochter ticket

Wil jij naar het evenement in Utrecht? Je maakt kans op een moeder-dochter ticket als je me in een paar woorden mailt welk kledingstuk je dan aan zou bieden om te ruilen en waarom dat kledingstuk in jouw kast ligt. Laat het weten voor 31 maart.

  • Wanneer: Zondag 13 mei 2012
  • Waar: Techniekweg 22, Utrecht
  • Prijzen: Entreekaart € 7,50, Moeder-dochterticket € 10 (2 entreekaarten)
  • Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Humana Reloved Festival vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.