Krijg de Kleertjes

Krijg de Kleertjes is ge-wel-dig! Ik ben natuurlijk een groot voorstander het doorgeven van kinderkleding en ik weet heel goed dat er niet altijd iemand is om de kleding aan door te geven. En daarom kun je kleding ruilen bij Krijg de Kleertjes.

Het is beresimpel. Je ruimt op (dat is misschien de grootste hindernis, maar geloof me: het is een goed gevoel!), je maakt een foto van de kleding die je weg wilt doen en plaatst die op de website. Nu kun je beginnen met ruilen! Want jouw kind groeit ook gewoon door, dus zoek kleding uit waar jij interesse voor hebt.

Hup! Doe mee en schrijf je in.

Een filmpje van de ruilers

Dit filmpje is door Krijg de Kleertjes zelf gemaakt. Ze hebben zelfs hun eigen Vimeo kanaal, daar kun je alle filmpjes bekijken.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Krijg de Kleertjes vind. Tot nog toe hebben 3 andere ecomamas een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

  1. Wilma says:

    Ik ben fan. Vorige week heb ik twee pakketten gekozen (van een moeder dus een keer verzendkosten) en ik heb een pakket gemaakt. Die kon ik de volgende dag al verzenden.

    Voor mijn zoontje die net uit al zijn kleertjes begon te groeien kan ik weer een hele tijd vooruit. Als dit te klein is dan kan ik de goede kleertjes weer doorgeven en ik krijg er weer wat voor terug.

  2. Ecomama says:

    Ik heb zelf inmiddels mooi kunnen opruimen. De ontvangster was blij met de doos en ik met de ruimte.

  3. Een geweldige aanvulling op het online ruilen via KrijgdeKleertjes is het “live” ruilen. Dit kan inmiddels al bij ruim 20 ruilpunten door heel Nederland en er komen er steeds meer bij! Kijk voor een actueel overzicht op http://krijgdekleertjes.nl/ruilpunten. Graag tot ‘ruils’! 🙂

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.