Mom in balance

Als je zwanger bent, gebeurt er heel veel met je lichaam. Door te blijven sporten tijdens de zwangerschap voel je je fit en energiek en ben je goed voorbereid op de bevalling. Mom in Balance heeft een sportprogramma voor aanstaande moeders. In de workouts ga je met een groep zwangere vrouwen onder professionele begeleiding lekker buiten aan de slag.

Wil je na je zwangerschap zo snel mogelijk je oude figuur en conditie weer terug? Ook dan kun je je aansluiten bij Mom in Balance.

Een onderonsje met oprichter Esther van Diepen, een actieve mom met 4 kids

Hoe kwamen jullie op het idee voor Mom’s in balance?
Het idee voor Mom in Balance is in New York geboren, letterlijk met de geboorte van mijn tweede dochter. In New York zag ik heel veel actieve zwangere vrouwen waardoor ik gemotiveerd werd om een echt sportprogramma te ontwikkelen voor zwangere vrouwen.
Trainen jullie altijd buiten?
We trainen altijd in de gezonde buitenlucht, in de zomer maar ook in de winter!
In welke plaatsen kunnen we terecht om weer in balans te komen?
Op het moment zijn we actief in Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort , Breda, Bussum, Den Bosch-Vught, Den Haag, Ede-Wageningen, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Tilburg-Waalwijk , Utrecht-Leidsche Rijn en Zeist.
Kan je ook meedoen met bekkenklachten?
De meest fysieke klacht rond de 20ste week van de zwangerschap zijn allerhande bekkenklachten. We merken door juist actief te blijven dat deze klachten ook in de meeste gevallen weer snel verdwijnen.
Tot wanneer kan je doortrainen tijdens de zwangerschap?
Als je je goed voelt, kan je doortrainen tot je uitgerekende datum!

Thank you! Esther van Diepen!

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Mom in balance vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.