Otro Mundo – slapen in eco domes in Spanje

Wild plassen, een compost toilet, hiken, retro ingerichte eco domes die verrassend ruim zijn en een vrijdagavond film op het terras. Een eco vakantie nieuwe stijl! Dat kan met het hele gezin, als stel of alleen in Otro Mundo in zuid Spanje.

Op ecomama.nl schreef Esther al zes heerlijke tips voor een top vakantie in Otro Mundo in Spanje. Je krijgt acuut vakantiezin als je de foto’s ziet. Hoewel een fijne vakantie natuurlijk de basisvoorwaarde voor een duurzaam vakantie adres is zoeken we natuurlijk ook liever een eco accommodatie. Als all-inclusive waarbij kwantiteit boven kwaliteit gaat niets voor jou is, als je liever omgeven wordt door bomen en bergen dan door gebouwen, als je echt de tijd wilt vergeten, als je geen puf hebt om je eigen tent op te zetten en je eigen voedsel te verzamelen en dus verwend wilt worden in een echte outdoor experience: kijk dan eens bij Otro Mundo in Spanje.

Otro Mundo vind je in Sierra del Segura (zuidelijk Castilla la Mancha). Het ligt ontzettend afgelegen, dus geniet vooral van het vers gebakken brood van Ruben en Lotte, de Nederlandse eigenaren. Op het terrein vind je twee eco domes, die erg luxe en retro zijn ingericht. Ruimte heb je er per definitie genoeg en ook aan natuur zal het je nooit ontbreken. Ruben en Lotte zijn zo begaan met het milieu dat ze hun huis bouwen van oude autobanden en ook het zwembad en de eco domes zijn gemaakt met een grote passie voor het milieu en de natuur.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Otro Mundo – slapen in eco domes in Spanje vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.