Puur & Anders Fair in Putten

Zaterdag 3 mei 2014 wordt er in Putten een Puur & Anders Fair gehouden. Puur en Anders, omdat er meer dan ooit behoefte is aan pure, mooie, originele, handgemaakte producten. Ruim 60 standhouders met een kwalitatieve uitstraling zullen die dag aanwezig zijn met hun aanbod.
Een van de standhouders is Sensa di Lusso. Deze beddengoedspecialist staat hier met duurzaam beddengoed gemaakt van Bamboe en Tencel. Maar er zijn ook stands met bamboefietsen en bamboekleding.

Muziek en workshops zorgen voor een extra gemoedelijke sfeer en ook voor de kinderen is er veel te doen. Kinderen kunnen geschminkt worden met biologische schmink (die is zeer huidvriendelijk).

Zaterdag 3 mei 2014, bij museum boerderij Maria Hoeve Kiefveldersteeg 11, 3882 RG in Putten (Gld). Het evenement duurt van 10.00 tot 20.00. De Maria Hoeve ligt in een prachtig landelijke omgeving, in het centrum van Nederland.

Entree voor de Puur & Anders Fair bedraagt 4.50 euro p/p (incl. entree museumboerderij én een rondleiding van één uur.), kinderen tot 12 jaar gratis en parkeren gratis. Informatie kunt je ook terug vinden op de website van de Puur & Anders fair.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Puur & Anders Fair in Putten vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.