Sauna de Waterlelie

‘De groenste sauna van Nederland’. Met zo’n slogan scoor je natuurlijk direct al. De sauna is toch een plek waar de temperatuur on-Hollands hoog is. Maar dat je altijd zo groen mogelijk kunt proberen te zijn bewijst Sauna de Waterlelie in Zevenhuizen (Groningen).

Thermen de Waterlelie is met name door het warmtewin systeem onder het 850m2 natuurstenen terras de ‘groenste’ sauna van Nederland.

De Waterlelie heeft een eigen waterbron waardoor ze het gewone leidingwater amper nodig hebben. Binnenkort geldt dat ook voor het drinkwater, dat uiteraard in glazen flessen wordt geserveerd. De (biologische) huiswijn is van een goede (Franse) kwaliteit en komt bij ons aan in Bag-in-box verpakking (geen flessen maar karton). Ook op het culinaire vlak zijn de producten veelal biologisch, zoals diverse zuivelproducten, vlees(waren) en groente.
Sinds kort worden ook diverse Face & Body behandelingen met biologische producten gedaan, bijvoorbeeld de Terre et Mer gezichtsbehandeling (ook in kuurvorm). Voor diverse behandelingen wordt het natuurlijke product ‘Zechsal’ ingezet. Dit product uit Veendam ‘het beste bewaarde geheim van Groningen’ is de zuiverste en best opneembare vorm van magnesium. Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt in Trips Compagnie in Groningen. Het komt van 1600 meter diepte en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveermiddelen en zijn niet getest op dieren.

Klinkt goed nietwaar? Binnenkort maar even een kijkje nemen…

Adres:

  • Thermen de Waterlelie
  • Oudestreek 47
  • 9354 AD Zevenhuizen
Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Sauna de Waterlelie vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.