Social Impact Day Groningen

Wat is het toch fijn om je te omringen met mensen die bruisen van de energie. Mensen die zin hebben om te ondernemen. En mensen die meer willen dan financiële winst maken. Op 9 november 2016 kun je naar Social Impact Day Groningen in het Groninger Forum.

Het programma van Social Impact Day Groningen

Als je de timetable bekijkt zie je al snel dat je het veel te druk gaat krijgen. Hoe kun je nou in alle zalen tegelijk zijn? Must sees zijn natuurlijk de keynotes van bijvoorbeeld Jan Rotmans en Ben Cohen (yes, the ice cream man van Ben & Jerry’s). Dan zijn er ook nog talkshows, workshops en lezingen van bijvoorbeeld Moyee Coffee en Yoni.

Het evenement is vooral inspirerend voor ondernemers en toekomstige ondernemers omdat je de tools en verhalen aangereikt krijgt om met je eigen onderneming ook een positieve impact op de maatschappij te hebben.

Kaartjes kopen voor Social Impact Day

Je kunt je via de website inschrijven voor dit evenement. Kaarten kosten 100 euro of 50 euro voor start-ups.

Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!


Je weet nu hoe leuk ik Social Impact Day Groningen vind. Tot nog toe heeft niemand anders een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Schrijf dan snel zelf een beoordeling en verdien eeuwige roem!

Een beoordeling is pas echt leuk wanneer andere ecomama's er iets aan hebben. Dus schrijf een informatief stukje over jouw ervaring.

0

Ik ben echt heel erg benieuwd wat jij er van vindt.

Je eerste beoordeling wordt niet direct geplaatst, dan wil ik even checken of er geen creeps en spammers op de loer liggen. Maar daarna staat elke volgende door jou geschreven beoordeling direct online.